lördag 26 februari 2011

Marsipanhund



Kom att tänka på Schönbergs kloka definition av komposition såsom varandes endast långsam improvisation. Inget kunde stämma bättre när det gäller inläggen här på Ballifjong. Infall, hugskott och associationer, hela vår Joyceianska stream of conciousness, silas ner genom ett tröghetsfilter och kommer ut som väl genomtänkt text. Eller hur? Ack nej, det är ju inte riktigt fallet, men åtminstone ambitionen. I själva verket så leder undertecknads bristande tålamod, klena självkritik och snudd på obefintliga impulskontroll till att vi trycker på "publicera-knappen" så fort glaset är tomt. Hursomhelst, idag ska vi på kalas å fira en söt liten tvååring, kan bli kul. Därefter blir det middagsbjudning häruppe på redaktionen med en känd förläggare och hans trophy wife:)

Från boatspottingfronten kan rapporteras att ett ännu icke identifierat fartyg ligger i stora Beckholmsdockan och får sig en makeover, samt att marinens M 77 ligger kvar nere i sundet, förmodligen fastfrusen.

För övrigt har vi en plats ledig på marknadsavdelningen till i vår, Siirpa-Lisa ska vara mammaledig. Så vill du jobba med att sprida intresset för boatspotting samtt lite sköna allt-i-allosysslor hör av dig till: ballifjong@gmail.com

Inga kommentarer: