torsdag 24 mars 2011

Apropå härdsmälta



Nu är det bara en dryg vecka kvar tills vi svingar drajvern och letar boll nere i Italien. Ska bli hur kul som helst. Försäsongsträningen lovar gott, vi är i god (nåja) form och mentalt har vi aldrig varit så starka. En 100-runda ligger inom räckhåll...
Men Italien är förstås mer än bara vackra golfbanor. Här på ballifjong är vi ingalunda främmande för vare sig de kulinariska eller kulturhistoriska värden som landet är så generöst begåvat med. Det faktum att vi slår ut på gammal etruskisk mark eller att Romulus och Remus diades av varghonan i ruffen på sextonde är oss icke obekant. Ej heller den legendariska San Daniele-skinkan eller vinet från Scagliola. Kombinationen av god mat, gott vin och förstklassig golf kommer göra oss gott efter denna chockkaosattackvinter. Väl hemma räknar vi med att dra igång boatspottingsäsongen på riktigt. Isen är nämligen borta och gamla saltsjön glittrar så inbjudande i den från en molnfri himmel strålande vårsolen.

Ciao...

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHAA