lördag 16 juli 2011

In treatment



Denna lilla skuta med det anspråkslösa namnet "The World" kan lätt misstas för vilket kryssningsskepp som helst, men att så ingalunda är fallet vet ni som har varit ute och seglat förr. Det är nämligen inget mindre än en flytande bostadsrättsförening, bestående utav 165 privatägda lyxhytter. Attans vad ballt tänkte vi först, här skulle vi bo. Men vid närmare eftertanke så lär väl grannarna bestå utav ett gäng genfuckade Texas retards samt ett par rubelförskingrande vodkapimplare med ansiktseksem och vulgära f d pingpongartist-fruar, så vi betackar oss. Men en liten kul kuriositet är hon i alla fall, och idag ligger hon tryggt förtöjd nere vid stadsgården. Det gör f ö "Emerald Princess" också, och trots att vi spottat henne tjugotalet gånger tidigare så imponerar hon fortfarande. Med en passagerarkapacitet på drygt 3000 (tyskar) spelar hon definitivt i den högsta serien, där hon i och för sig får stryk av "Oasis of the Seas", Royal Caribbean Cruises bjässe som ju sjösattes i Finland härom året.
Nåväl, nu är det bara dryga veckan kvar till yours truly går på semester. Då blir det bl a lite boatspotting på västkusten, typ Glenn i sin nya trålare...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är Glenn?

Anonym sa...

Heter inte alla på västkusten Glenn?!?

Anonym sa...

Hur skulle det bli? Det är en ren missuppfattning. Alla där berättar inte roliga vitsar heller, men många gör det, åtminstone i centrum av västkusten.

Anonym sa...

I göteborg...?

Anonym sa...

Ja, typ.