torsdag 21 juli 2011

One slice of the Devils pie



Det fullkomligt kryllar av dessa märkliga farkoster nedanför redaktionsterrasen just nu, faktum är att sedan bilden togs, så har antalet katamaraner och trimaraner (flerskrovsfarkoster, red.) snudd på fördubblats. I skrivande stund skulle vi kunna knalla över till Beckholmen utan att riskera fukta portvinstån i sundet. Men vad har vi väl där att göra? Hursomhelst, denna iögonfallande sammankomst går under namnet: IMM 2011 - International Multihull Meeting Stockholm 2011. Så har ni vägarna förbi Grönan i helgen, spankulera ner till nya djurgårdsvarvet för en riktig katamaran extravaganza! Klart sevärt.
Andra nyheter så. Ballifjongs avdelning för omvärldsanalys undrar vad fan det är frågan om apropå rubrikerna om Afrika. "Värsta svältkatastrofen på 60 år" etc. Hade vi inte löst den biten? Med risk för att framstå som en smula politiskt inkorrekta eller rent av dumma, är det inte dags för en återkolonisering snart? De enda som förefaller sämre än brittiska lorder och franska grand messeiurer på att styra Mama Africa, är afrikanerna själva. Men vad vet vi, vi kanske ska hålla oss till boatspotting...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, snarare dumt än politiskt inkorrekt!

The Ballifjong blog concept sa...

Ja fyyy, dumma dumma Ballifjong. I och med den pinsamt förutsägbara kommentaren här ovan så stänger vi forumet för anonyma "tyckare". Lite kul tycker vi emellertid det är att man tydligen läser Ballifjong på SSU.